Hier ligt de Bleek

6 juni '23

Als je in Montfoort woont, weet je waarschijnlijk wel waar de nieuwe wijk De Bleek zich precies bevindt. Maar er over heen vliegen deden weinigen. En vanaf boven krijg je een mooi beeld van de locatie én van Monfoort. Hier komen de woningen van de Bleek!

Groene graslanden en de akkervelden

De nieuwe wijk De Bleek ligt aan de zuidwestkant van Montfoort. Nu ligt deze plek nog te midden van groene graslanden en de akkervelden. Maar in de komende jaren zal deze plek stapje voor stapje veranderen in een moderne woonwijk, met voor iedereen een plek om te wonen. Een duurzame wijk voor alleenstaanden, samenwoners, jonge gezinnen, gezinnen met grotere kinderen en voor senioren.

Op een zonnige dag vlogen we over de toekomstige wijk heen en maakte een aantal foto’s van deze plek. En van Monfoort, deze kleine en pittoreske plaats aan de Hollandsche IJssel en in de landelijke Lopikerwaard.

Geinteresseerd?

Meer weten over deze nieuwe woonwijk? Schrijf je dan hieronder vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. Dan houden we je de komende tijd oa. op de hoogte van de procedures rondom dit project, van de plannen en de planning en natuurlijk uiteindelijk de (gefaseerde) verkoop. En voor hen die nog niet weten hoe mooi en heerlijk je in Montfoort kunt wonen, over de bijzondere plek hier in de Lopikerwaard.  

  De planning
  Nieuwsoverzicht