Hoe staat het met het project De Bleek?

23 mei '23

In het allereerste nieuwsbericht op deze project-site van De Bleek een korte update over de voortgang van het project. Waar staan we precies met de voorbereidingen en wat kan je de komende periode op deze website verwachten?

image alt

Besluitvormingsprocedures

Eind 2021 startte de verkennings- en onderzoekfase voor woningbouw aan de zuidwestzijde van Montfoort. Inmiddels zijn er diverse bewonersbijeenkomsten geweest en zijn de eerste aanzetten van het stedenbouwkundige plan gepresenteerd.

Voor de tweede helft van 2023 staat het vaststellen van het bestemmingsplan, het definitief maken van het stedenbouwkundig plan en het ontwerpen van de woningen gepland.

image alt

Woon(type)wensen

Wat betreft het aanbod van de woningen in de nieuwe wijk wordt momenteel onderzocht welke woningtypen wij (de ontwikkelaars) gaan aanbieden. Daarbij hebben de vele ingevulde online enquêtes via deze website ons veel inzicht gegeven in de specifieke woon(type)wensen. Heb je de enquête nog niet ingevuld? Dat kan nog steeds, via de link onder deze tekst. De woonwensen-enquête

En hierna?

In volgende nieuwsberichten gaan we je voortaan regelmatig op de hoogte houden over oa. de voortgang en planning van de (lopende) procedures. En daarnaast natuurlijk ook over alle andere relevante zaken over het plan De Bleek.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden via onze nieuwsbrief? Meld je dan hieronder geheel vrijblijvend aan. 

  Meer over de planning
  Nog niet de enquête ingevuld?